Bog om dansk hygge er topsælger

En bog om dansk hygge har været den bedst sælgende i Københavns Lufthavn i sommerferien. Det viser en ny opgørelse fra lufthavnens fire boghandlere. ”Hygge” er kommet med i den berømte ordbog Oxford English Dictionary.

Det danske ord og begreb “hygge” er blevet et internationalt kendt begreb.

Både amerikanske og britiske medier har længe været på jagt efter den helt rigtige opskrift på den danske hygge, og i juni optog den berømte ordbog Oxford English Dictionary det danske ord i det store opslagsværk.

Det har nok været en medvirkende årsag til, at “The Little Book of Hygge” har været sommerens helt store bestseller i lufthavnens boghandlere.

Det er nemlig Meik Wikings bog, der indtager 1. pladsen i en ny opgørelse over de bedst sælgende bøger i sommermånederne fra lufthavnens fire boghandlere.

Mens “The little Book of Hygge” nok mest henvender sig til de af lufthavnens gæster, der ikke er danske, så er der på top 5-listen også et tydeligt dansk præg. Danskerne anser hygge som en livsstil, og for mange er en god sommerferie lig med hygge med en god bog.

Således har mange ferierejsende fornøjet sig med Hella Joofs “Papmachéreglen”, ligesom Merete Pryds Helles slægtsroman “Folkets skønhed” også har bidraget til ferieunderholdningen for mange.

Top 5 over de bedst sælgende bøger i sommeren 2017 i Københavns Lufthavn:

1    Meik Wiking: The Little Book of Hygge, Penguin

2    Harlan Coben: Den fremmede, Gad

3    Hella Joof: Papmachéreglen, Gyldendal

4    Merete Pryds Helle: Folkets skønhed, Lindhardt & Ringhof

5    S.K. Tremayne: Faldet, Gad

Tallene stammer fra Københavns Lufthavn og er opgjort pr. 31. august og dækker salg i perioden juni, juli og august 2017.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.