Bog om dansk hygge er topsælger

En bog om dansk hygge har været den bedst sælgende i Københavns Lufthavn i sommerferien. Det viser en ny opgørelse fra lufthavnens fire boghandlere. ”Hygge” er kommet med i den berømte ordbog Oxford English Dictionary.

Det danske ord og begreb “hygge” er blevet et internationalt kendt begreb.

Både amerikanske og britiske medier har længe været på jagt efter den helt rigtige opskrift på den danske hygge, og i juni optog den berømte ordbog Oxford English Dictionary det danske ord i det store opslagsværk.

Det har nok været en medvirkende årsag til, at “The Little Book of Hygge” har været sommerens helt store bestseller i lufthavnens boghandlere.

Det er nemlig Meik Wikings bog, der indtager 1. pladsen i en ny opgørelse over de bedst sælgende bøger i sommermånederne fra lufthavnens fire boghandlere.

Mens “The little Book of Hygge” nok mest henvender sig til de af lufthavnens gæster, der ikke er danske, så er der på top 5-listen også et tydeligt dansk præg. Danskerne anser hygge som en livsstil, og for mange er en god sommerferie lig med hygge med en god bog.

Således har mange ferierejsende fornøjet sig med Hella Joofs “Papmachéreglen”, ligesom Merete Pryds Helles slægtsroman “Folkets skønhed” også har bidraget til ferieunderholdningen for mange.

Top 5 over de bedst sælgende bøger i sommeren 2017 i Københavns Lufthavn:

1    Meik Wiking: The Little Book of Hygge, Penguin

2    Harlan Coben: Den fremmede, Gad

3    Hella Joof: Papmachéreglen, Gyldendal

4    Merete Pryds Helle: Folkets skønhed, Lindhardt & Ringhof

5    S.K. Tremayne: Faldet, Gad

Tallene stammer fra Københavns Lufthavn og er opgjort pr. 31. august og dækker salg i perioden juni, juli og august 2017.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.