Bombe-vits kostede 35.000

Denne gang er det en forretningsrejsende fra Østjylland, som ifølge Borsen.dk kostede flyselskabet SAS penge. Passagerern skulle hjem fra Chicago med samme fly som Kronprinseparret. Og ved synet af det massive sikkerhedsopbud, der omgærdede den kongelige delegation fik han sagt at ”det er da godt, de ikke har opdaget bomben i min taske”.

 

Nu er manden tiltalt for at have fremkaldt frygt ved trusler, for at forstyrre den offentlige trfik og for at have forårsaget unødvendig politiudrykning. Desuden har SAS rejst et erstatningskrav på 35.000 kr., som flyselskabet har haft i omkostning på den forsinkede flyafgang.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.