Bonuspoints til flyvende hunde

Hunden Bobbi inspirerede BRA til at indføre bonus for hunde, som flyver.

Det svenske flyselskab BRA indfører bonus til alle hunde, som flyver. De hunde der rejser hyppigt får eget bonuskort og kan samle points til ejeren.

Det sker efter, at fly-kunden Jan Känngård henvendte sig til BRA for at berette, at han var mere end tilfreds med oplevelsen og servicen til sig selv, men mente, at den kunne blive bedre for hans hund.

”Vi på BRA syntes, at Jans idé var helt rimelig. Derfor har vi nu tilføjet hunde til vores loyalitetsprogram. Hunde, som rejser ofte, får eget loyalitetskort og samler points til sin ejer, hver gang de flyer”, siger markedschef Jonas Levin.

For at kunne flyve skal hunden veje mindre end otte kg og sidde i et transportbur på max 35 gange 45 centimeter for at få plads i kabinen. En forudsætning er også, at der ikke er allergikere med ombord.

”Jag rejser ofte med BRA og min hund Bobbi er en kyndig flyrejsende. Når jeg flyver får jeg både morgenmad og bonuspoints, men Bobbi får ingenting. Jeg forventede ikke, at BRA skulle lytte på mig, så der er en god oplevelse at det nu bliver virkelighed”, siger Jan Känngård.