Bonuspoints til flyvende hunde

Hunden Bobbi inspirerede BRA til at indføre bonus for hunde, som flyver.

Det svenske flyselskab BRA indfører bonus til alle hunde, som flyver. De hunde der rejser hyppigt får eget bonuskort og kan samle points til ejeren.

Det sker efter, at fly-kunden Jan Känngård henvendte sig til BRA for at berette, at han var mere end tilfreds med oplevelsen og servicen til sig selv, men mente, at den kunne blive bedre for hans hund.

”Vi på BRA syntes, at Jans idé var helt rimelig. Derfor har vi nu tilføjet hunde til vores loyalitetsprogram. Hunde, som rejser ofte, får eget loyalitetskort og samler points til sin ejer, hver gang de flyer”, siger markedschef Jonas Levin.

For at kunne flyve skal hunden veje mindre end otte kg og sidde i et transportbur på max 35 gange 45 centimeter for at få plads i kabinen. En forudsætning er også, at der ikke er allergikere med ombord.

”Jag rejser ofte med BRA og min hund Bobbi er en kyndig flyrejsende. Når jeg flyver får jeg både morgenmad og bonuspoints, men Bobbi får ingenting. Jeg forventede ikke, at BRA skulle lytte på mig, så der er en god oplevelse at det nu bliver virkelighed”, siger Jan Känngård.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.