Borgmester gemmer sig i sag om WoCo-bestyrelse

borgmester hans toft

Gentoftes borgmester, Hans Toft.

BUDGETROD: Gentoftes konservative borgmester, Hans Toft, vil ikke udtale sig om, hvorfor han som eneste medlem af bestyrelsen for Wonderful Copenhagen ikke vil stille sin plads til rådighed i arbejdet med at skabe en ny bestyrelse for WoCo.

Hvorfor Hans Toft ikke vil opgive sin plads i bestyrelsen for Wonderful Copenhagen er ikke til at få at vide. Gentoftes borgmester er udpeget til WoCo-bestyrelsen af Kommunekontaktrådet under Kommunernes Landsforening.

Standby.dk kunne mandag i denne uge oplyse, at det er Hans Toft, der ikke vil forlade WoCos bestyrelse. WoCo oplyste sidste uge, at 9 af bestyrelsens 10 medlemmer havde stillet deres mandat til rådighed, så bestyrelsesformand Peter Højland kan danne ny bestyrelse i kølvandet på budgetoverskridelserne efter sidste års afvikling af Eurovisions-finalen i København.

Borgmester Hans Toft har ikke besvaret adskillige telefon- og mail-henvendelser fra standby.dk. Gentofte Kommunes kommunikationschef, Marianne Grundsøe Skovfoged, besvarer heller ikke henvendelser i sagen.

Det er heller ikke muligt at komme i kontakt med den nye formand for Wonderful Copenhagens bestyrelse, Peter Højland, der ikke besvarer opringninger. Formanden for Wonderful Copenhagens repræsentantskab, Henrik Busch, der er observatør i WoCo’s bestyrelse, henviser til Peter Højland.

Corporate Communications Manager i Wonderful Copenhagen, Uffe Hartmann, sagde i går til standby.dk: “Jeg kender ikke årsagen (til at Hans Toft ikke vil forlade bestyrelsen, red); jeg har ikke set vores formand udtale sig om dette, og jeg har ikke spurgt ham om årsagen.”

Skulle læserne af standby.dk kunne hjælpe med informationer i sagen, bedes de maile til: hb@takeoff.dk