Bornholmere vælger Grækenland

Efter en sommer med totalt udsolgte fly vil Spies indsætte et ekstrafly i sommeren 2013.

 

”Hvorfor ikke spørge forbrugerne, hvor de har lyst til at holde ferie? Som sagt så gjort. Vi gav de bornholmske ’vælgere’ fem valgmuligheder: Tunesien, Bulgarien, Cypern, Kos og Kreta. Over 1.000 klikkede ind på vores hjemmeside og afgav deres stemme”, fortæller produktchef Carlos Cebrian.

 

”Valgresultatet afslørede, at bornholmerne har et godt øje til Grækenland. 45,3% stemte på Kreta. Så dermed er det afgjort, at vi lørdag den 8. juni sender et Airbus 320-fly fra Bornholms Lufthavn direkte til Chania”.

 

Kos fik 13,7% af stemmerne – nok til at fylde deres eget fly, så 27. september næste år lander en ekstra Airbus 320 på Bornholm og flyver direkte til Kos, fortæller Carlos Cebrian.

 

Cypern fik 25,8% af stemmerne, mens Tunesien og Bulgarien måtte nøjes med henholdsvis 7,7 og 7,5%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.