Bornholmske hoteller i nyt samarbejde

Hotel GSH i Rønne på Bornholm. Foto: Adam Mørk.

HOTELLER: Bornholms nyeste hotel overtager driften af to andre hoteller på klippeøen.

Hotel Green Solution House (GSH) overtager den 1. maj driften af to andre bornholmske hoteller, Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel – tre kvinder skal lede det nye hotelsamarbejde.

”Grundtanken er, at jo mere vi kan rendyrke koncepterne og gøre det, vi hver især er bedst til, jo bedre service kan vi tilbyde,” siger Trine Richter, direktør for Hotel GSH.

Efter overtagelsen bliver Trine Richter adm. direktør for alle tre hoteller, mens den nuværende hotelchef for

Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel, Bettina Hyllested, bliver hoteldirektør med ansvar for den samlede hoteldrift, mens Mette Madsen bliver administrationschef.

Både Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel er i øjeblikket lukket for renoveringen. Med det nye hotelsamarbejde kan mange af de tidligere ansatte fra de to hoteller se frem til at blive tilbudt ansættelse på ny.

Ejerskabet af henholdsvis Hotel Fredensborg og Griffen Spa Hotel forbliver hos turismeorganisationen Team Bornholm, som fremover udelukkende skal stå for udlejning og markedsføring.

Hotel GSH er et bæredygtigt hotel og konferencecenter i Rønne. Det fokuserer på bl.a. energioptimering, genanvendelighed og økologi. Hotel GSH er en renovering og udvidelse af det tidligere Hotel Ryttergården.