Brændstoftillæg fordobler prisen

Her koster den billigste billet med British Airways 2.835 norske kroner. Hertil kommer et brændstoftillæg på hele 2.722 kroner – samt forskellige andre norske, britiske og amerikanske afgifter på sammenlagt 816 kroner. Billetten koster således 6.373 norske kroner.

 

”Vi er meget lidt glade for denne situation”, siger rejsebranchedirektør i HSH, Rolf Forsdahl. ”Flyselskaberne gør situationen helt uoverskuelig for kunderne. Mange søgemaskiner på nettet finder de billigste rejser før tillæggene. Man tror man køber billigt, men ender med en dyr billet. Det er ulogisk som vi ser det i dag. Det, der betyder noget for kunden er jo hvad totalsummen for billetten bliver”, siger Forsdahl, som har bedt Forbrugerombudsmanden om at gå ind i sagen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.