Brand om bord på krydstogtskib

0

MS_Freedom_of_the_SeasCRUISE: Voldsom røgudvikling og 4.000 passagerer kaldt ud til redningsstationer, da Freedom of the Seas stod ind til Falmouth. Ilden kom hurtigt under kontrol.

Det så farligt ud både fra skibet og fra land i går morges, da et af Royal Caribbeans mest populære skibe, Freedom of the Seas, skulle lægge til i Falmouth på Jamaica. Der var ifølge øjenvidne på rederiets blogger-side voldsom røgudvikling øverst oppe, da alarmen gik.

Det hele kom hurtigt under kontrol, og der er ikke meldt noget om, hvor ilden opstod og om årsagen. En sparsom information fra rederiet meddeler, at blot et enkelt besætningsmedlem har fået mindre forbrænding. Alle passagerer er uskadte.

”Men her er en røglugt over hele skibet, ” skriver en af passagererne. Der er næppe tvivl om, at den hurtigt vil blive fjernet.

I hvert fald fortsatte Freedom på det ordinære program og sejlede videre om eftermiddagen mod Haiti (Labadee), Georg Town Grand Cayman, Conzumel Mexico og hjem til basen i Cape Canaveral.

Er der noget krydstogtrederierne frygter, så er det brand om bord af enhver art. Der er et gennemarbejdet redningsprogram indtil mindste detalje.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz