Bravo Tours køber rejsebureau og åbner i Odense

bravo tours odense rejsebureauCHARTERREJSEBUREAUER: For et ikke oplyst beløb er Bravo Tours blevet ejer af rejsebureau på Fyn. ”Mens andre lukker filialer, vil vi gerne se vores kunder i øjnene,” siger Bravos direktør.

Danmarks tredjestørste charterrejsebureau, Bravo Tours, er ny ejer af Fyns Rejsebureau, et lille bureau i det centrale Odense med to fuldtidsansatte. Bravo Tours har benyttet lejligheden til at rykke ind i Odense.

Til standby.dk siger Bravo Tours adm. direktør, Peder Hornshøj: ”Vi har i nogle år haft et mindre samarbejde med Fyns Rejsebureau, der har solgt nogle af vores rejser. Vi har talt om køb af bureauet i syv-otte måneder, nu er vi blevet enige – også om ikke at oplyse prisen.”

Peder Hornshøj siger, at Fyns Rejsebureau er gode på områder, hvor Bravo Tours ikke er så stærke, f.eks. USA.

Bravo Tours har ud over Odense også rejsebureauer i Aalborg, København og hjembyen Herning. I Aarhus er Bravo Tours repræsenteret via charterrejsebureauet Sun Tours, som Bravo Tours købte i 2014.

Peder Hornshøj siger, at ca. fem procent af salget sker i butikkerne – ca. halvdelen er telefonsalg, resten sælges via nettet. Bravo Tours udbyder i år ca. 190.000 rejser, heraf er de 10 pct. med rutefly. Op mod 98 pct. af chartergæsterne flyver med Primera Air, der er i samme islandske familie som Bravo Tours.

”Internettet er ikke det eneste saliggørende. Det har masser af muligheder, men kan også gøre tingene uoverskuelige. Vi har mange kunder, som gerne vil komme ind i vores butikker, se vores sælgere i øjnene og kunne spørge om forskellige ting,” siger Peder Hornshøj og tilføjer, at Bravo Tours ikke er ved at købe andre rejsebureauer.

”Vi får henvendelser om at købe andre rejsebureauer. Vi kigger på, om det giver mening. Det gjorde det i tilfældet med Fyns Rejsebureau,” siger han.

Bravo Tours sender primært sine gæster ud af lufthavnene i København og Billund, men får den kommende sommer også nogle flyvninger fra Odenses lufthavn, H.C. Andersen Airport, til Menorca, Azorerne og Jersey i Den engelske Kanal.