Bravo Tours på Ferie & Fritid

Et af målene for den nye ledelse af Ferie & Fritid har været at udvikle messen i retning af en direkte salgsplatform og Bravo Tours ser potentialet i den københavnske ferieudstilling og dens mange trofaste besøgende.

 

”Vi tror på, at der er en stor værdi for Bravo Tours i at deltage på Ferie & Fritid i Bella. Med et besøgstal på næsten 40.000 i 2011 er den en unik markedsførings- og salgskanal for os, hvor vi kan nå ud til en stor del af det sjællandske og københavnske marked. Vi ser frem til at være en central del af rejseområdet på udstillingen og til at præsentere de besøgende for en bred palet af vores spændende rejseprodukter”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør for Bravo Tours.

 

Udstillingschefen Malina Hye fra Bella Center er heller ikke i tvivl om Bravo Tours’ betydning for udstillingen:

”De besøgende har en forventning om, at det er muligt at købe sin udlandsrejse her. Bravo Tours deltagelse er derfor et rigtig godt indslag i udlandsområdet, og da Bravo Tours er et af Danmarks største charterbureauer, støtter det udstillingens koncept om kvalitet og dens mantra: Stærke oplevelser & stærke priser.”

Skrevet af Flemming Juul