Brdr. Price åbner diner i Tivoli

Prices Diner_James og Adam Price_Tivoli_2016James og Adam Price udvider med en ny restaurant i Tivoli – Prices Diner – en fordansket udgave af det amerikanske diner-koncept. Prices Diner åbner hvor Divan 1 lå.

Her serveres klassiske hverdagsretter og kvalitets-fastfood. På menukortet finder man forskellige former for hotdogs, sandwiches, Prices Diner Burgere, salater, lune retter, ’sideorders’ og desserter.

Brdr. Price har netop udgivet en ’diner-kogebog’, hvor de beskriver deres kærlighed til et moderne hverdags- og folkekøkken, hvor kvaliteten stadig er i højsædet.

Tivolis adm. direktør Lars Liebst: ”Jeg glæder mig til at udvide samarbejdet med Brdr. Price til dette diner-koncept, der uden tvivl vil give vores gæster en første klasses oplevelse, hvad enten man er i Tivoli med familien, med vennerne eller med forretningspartnere. På Price’s diner er smagen og diner-kulturen i højsædet.”

Prices Diner får 160 indendørs- og 200 udendørs siddepladser.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.