British Airways får sin Dreamliner nr. 25

Den nye Boeing 787-8 lander i dag, fredag fra sin jomfrurejse i London Heathrow fra Boeings fabrik i Seattle.

Flyet er konfigureret med tre kabiner og bliver den niende B787-8 i flyflåden. British Airways har desuden 16 B787-9. Yderligere to B787-9 og tre B787-8 bliver leveret i 2018, mens der mellem 2020 og 2023 ankommer 12 787-10.

Kaptajn Stephen Riley er director of flight operations hos British Airways: ”Boeing 787 er det mest teknologisk avancerede fartøj i British Airways flåde. Kroppen er af kulfiber, som gør, at trykket i kabinen kan forblive på et lavere niveau. En unik feature ved Dreamlineren er dens vinger, som med et fang på 60 meter gør flyet mere brændstofeffektivt, mens krumningen gør opstigningen lettere. Dreamlineren kan nå en maksimumhastighed på 954 km/t med en rækkevidde på 15,200 km, hvilket gør det muligt for British Airways at flyve til destinationer som Santiago og Mumbai”.

British Airways fik leveret sin første Dreamliner, en B787-8, i juli 2013. To år senere, i 2015, tog selskabet imod næste generation af Dreamlineren, en B787-9. En B787-9 er seks meter længere end en B787-8, hvilket gør det muligt at tilføje en Første klasse.

Dreamlineren i British Airways 360 graders interaktive tour her.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.