Brøchner Hotels i Carlsberg Byen

hotel-ottiliaHotelkæden åbner i 2019 et luksus boutiquehotel i international klasse i Københavns nye populære bykvarter, Carlsberg Byen

Hotellet indrettes i to flotte industribygninger, Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares, når bygningerne forvandles til et luksushotel med 156 værelser.

Det nye hotel får navnet Hotel Ottilia efter brygger Carl Jacobsens kone og bliver kædens hidtil største boutiquehotel. Hotellet får bl.a. to barer, en restaurant med tagterrasse, der byder på en spektakulær udsigt over København og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster.

”Vi driver anderledes hoteller, hvor den unikke oplevelse er i centrum, og i vores øjne er Carlsberg Byen et af de mest unikke områder i København. Vi tror på, at det på sigt vil udvikle sig til at blive et selvstændigt bykvarter, der vil trække endnu flere besøgende til, og vi ser frem til at være en del af den udvikling,” siger Karim Nielsen, adm. direktør for Brøchner Hotels.

”Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt. Derfor er det vores plan at trække bygningernes historie ind i udformningen af hotellet, så kornsiloer, maltlagre og maskiner indgår i indretningen og bliver en del af fortællingen om hotellet”.

Brøchner Hotels driver i dag fire boutique hoteller i København med sammenlagt 367 værelser fordelt på Hotel SP34, Hotel Astoria, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen. Desuden åbner kæden et femstjernet hotel på Bremerholm i København i 2018.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.