Brugsen i Norge sælger rejser

Herhjemme er der dog ikke udsigt til, at hverken SuperBrugsen eller Fakta vil gå ind på det samme marked, skriver business.dk.

I Norge er udviklingen sket samtidig med, at rejsebranchen har været i krise, og det har givet vækst i Coops nye division, Coop Hotellkupp, hvor man i 2009 solgte 140.000 overnatninger.

Ifølge e24.no er tilbuddene sammensat, så kunden vælger rejsemål, hvorefter Coop finder et hotel via sit eget kontor i England. Nogenlunde svarende til rejsearrangørernes uspecificerede hoteller på charterferien.

Jens Juel Nielsen, informationsdirektør i Coop, afviser dog, at der skulle være planer om noget tilsvarende i Danmark, hvor Coop omfatter Fakta, SuperBrugsen, Kvickly og Irma.

Coop i Norge og Danmark var indtil 1. januar 2008 begge med i Coop Norsen, men siden har de danske butikker været danskejede med FDB som eneejer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.