Brussels Airlines skruer op i Billund

0
brussels airlines, Tomorrowland, party flight
Arkivfoto fra Brussels Airlines… Hver sommer er Bruxelles samlingspunkt for musikfestivalen Tomorrowland, som bl.a. Brussels Airlines er involveret i med 90 party-flyvninger til Bruxelles.

FLYSELSKABER: Fra sidst i februar og mindst en måned frem øger Brussels Airlines mellem Bruxelles og Billund. 

Fra sidst i februar indsætter Brussels Airlines fire ekstra flyvninger om ugen fra Bruxelles til Billund Lufthavn. Brussels Airlines åbnede i marts i år på ruten med to flyvninger om dagen.

”Vores trafikdisponering i Bruxelles har netop meddelt os, at der kommer de fire ekstra flyvninger om ugen – ud over de to eksisterende daglige. Mens de to daglige fortsat flyves for os af engelske FlyBe i Brussels Airlines bemaling, bliver flytypen med de fire ugentlige afgange til og fra Billund, et af vores egne Avro-fly,” siger nordisk chef for Brussels Airlines, Helle Lydum Pedersen, til standby.dk

”Vores hovedkontor er rigtig godt tilfreds med belægningen af vores rute til Billund, så måske kommer vi op på en tredje afgang på hverdage,” siger Helle Lydum Pedersen.

FlyBe betjener Bruxelles-Billund ruten med et Q400-propelfly med plads til 70 passagerer på business class, Flex og economy class.

Cirka halvdelen af Brussels Airlines passagerer mellem Billund og Bruxelles skal ”kun” til den belgiske hovedstad – største videre forbindelse er New York JFK samt Malaga, Nice og Barcelona.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz