Busbranchens bedste er nomineret

busTURISME: De nominerede til Danish Coach Award 2015 er udpeget. Det er i år blevet til 10 nomineringer, da komiteen har valgt at pege på busrejsearrangører, der alle har gjort det godt og har markedsført rejsebussen.

Overordnet er det et stærkt felt som i år har sat komiteen på hårdt arbejde. “Kandidaterne er blevet vendt og drejet i komiteen, der har været diskussioner om busrejsen, innovation og busbranchens rolle i forhold til turisme,” siger direktør i Danske Busvognmænd, Steen Bundgaard.

Der skal dog kåres en vinder i hver kategori. De bliver offentliggjort på åbningsdagen for Ferie for Alle fredag 20. februar kl. 10.15 i Hal M.

De nominerede som Årets Busrejsearrangør er: Vitus Rejser (det tidligere 65-Ferie), Nilles Rejser, Gislev Rejser og Hanstholm Rejser.

De nominerede som Årets Turistbusselskab er: John’s Turistfart, Papuga Bus og Helsingør Turistfart.

De nominerede som Årets Innovatør er: Egons Turist og Minibusser, Hanstholm Rejser og John’s Turistfart.

Prismodtagerne og de nominerede udvælges af en komite bestående af en række personer med forskellige indgange til busbranchen: Lars Thykier, Danmarks Rejsebureauforening, Anna Wittgren, Visit Sweden/Malmø, Lise Lyck, tidl. lektor ved Copenhagen Business School, Center for Turisme og Kultur, Ole Egholm, Dansk Brancheanalyse, Bernd Hässler, Tysk Turist Information, Allan Jensen, Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening og Steen Bundgaard fra Danske Busvognmænd.