Lavprisselskaber på vej til Odense

Landingsbanen bliver forlænget med 155 meter, dermed kan lufthavnen tage imod Boeing 737-800, der fx er Ryanairs mest almindelige flytype.

Netop Ryanair har tidligere vist interesse for at flyve fra Odense, hvis landingsbanen blev forlænget. Lufthavnens bestyrelsesformand Frants Bernstoff-Gyldensteen siger, at der har været kontakt til flere lavprisselskaber.

Odense Lufthavn mener, at det bla. er attraktivt at bruge lufthavnen på grund af kort ventetid. Ofte vil der kun være én afgang på det tidspunkt, hvor et fly skal af sted. Tyrkiet Eksperten er klar til at åbne en ugentlig rute fra Odense, hvis prisen bliver lavere end i Kastrup og Billund. Planen er at forlænge landingsbanen i løbet af efteråret.

(Børsen 23.6.2006)

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.