SAS-direktør erkender kommunikationsbrist


”Ved at blive opsplittet i datterselskaber og have en chef, der taler til medarbejderne gennem medierne, får man ikke kommunikeret til dem, det er vigtigt at kommunikere til – medarbejderne”. Så klart indrømmer SAS Danmarks kommunikationsdirektør, Anne Boven-Nielsen, at flyselskabet har haft et internt kommunikationsproblem.

Udtalelsen faldt under et morgenmøde i PR-virksomheden GCI Mannov, og er refereret i Berlingske Tidende. Ifølge avisen udgjorde den magelfulde interne kommunikation i flyselskabet det største troværdighedsproblem for SAS.

“Vi har målt behovet hos medarbejderne. De har brug for at høre mere om virksomhedens mål og resultater. Og de har behov for, at ledelsen kommunikerer ud til medarbejderne,” siger hun, ifølge avisen. SAS har,  for at forbedre situationen, lanceret et internt medarbejderblad, Radar, der stiller kritiske spørgsmål til ledelsen i flyselskabet, og man bruger desuden i langt større udstrækning videokommunikation.

Boven-Nielsen forklarer den mangelfulde interne kommunikation med, at den er en særlig udfordring for et selskab som SAS, hvor størstedelen af arbejdsstyrken ikke befinder sig på en stationær arbejdsplads, men derimod i luften det meste af arbejdstiden.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.