Stadig ingen navne fra DT eller Hotel Skt. Petri

Den danske rejsebranche venter med spænding på to navne: hvem bliver ny adm. direktør for Danmarks Turistråd – og hvilken hoteloperatør skal drive det nye Hotel Skt. Petri, hovedstadens femte 5-stjernede hotel?Lars Sandahl stoppede i sommer som direktør hos DT for at blive chef for SAS i bl.a. Australien. Indtil den nye direktør er på plads er Flemming Bruhn konstitueret.
Oprindeligt sagde DT’s bestyrelsesformand, Niels Nygaard, at den nye direktør ville blive præsenteret ved housewarmingen af DT’s nye hovedkvarter på Islands Brygge i juli.
Men den holdt ikke – så senere i juli forudså bestyrelsesformanden overfor Take Off, at navnet vil blive offentliggjort ”i første halvdel af august…”
Der er mange gætterier om navnet på dansk turismes nye førstemand, bl.a. tippes der mod en direktør for et meget kendt københavnsk stormagasin. I hvert fald vides det, at den nye direktør er hentet uden for rejse- og turistbranchen.DT’s kommunikationschef, Ursula Rechnagel, siger til Take Off: “Jeg ville være en glad kvinde, hvis vi havde navnet, som jeg ikke kender. Det trækker stadig ud, fordi vedkommende efter signende er i gang med en større omstruktureringsproces i sin nuværende virksomhed. Vi var for hurtig til at sige, hvornår navnet ville komme. Vi håber i denne uge – det siger vi hver uge, men vi håber det stærkt. Den nye direktør skal starte i løbet af september og så sætte fuld kraft på DT fra oktober.”HELLER IKKE NOGET NAVN HOS SKT. PETRI
Der ventes også på navnet på den operatøren af Københavns nye 5-stjernede hotel, Skt. Petri. Hotellets direktør, Michael Telling, mente for flere måneder siden, at skiltet med den kommende operatør ville være oppe inden 1. september. Nu ved han ikke, hvornår det sker.Det vides, at det er en kendt 5-stjernet hotelkæde, der ikke er i Norden. Bedste gæt på rygtebørsen er Raffles/Swissôtel, Swissôtel har netop åbnet i Berlin og menes også at være interesseret i København…”Det er stadig samme operatør, vores ejere taler med om managementkontrakten. Men vi ved ikke, hvornår aftalen kan offentliggøres – og jeg ved ikke, hvorfor det endnu ikke er offentliggjort,” sagde Michael Telling onsdag til Take Off.”Generelt går det godt for hotelet. Vi får meget travlt i efteråret, vores kunder kommer de næste 3-6 måneder navnlig fra England – og om et år tror jeg, at engelske forretningsfolk er vores største kundegruppe. Vores produkt passer dem godt – navnlig er de meget krævende når det gælder mødefaciliteter. Og her rammer vi åbenbart deres behov,” siger Michael Telling.

Skrevet af