SAS på storindkøb

SAS og Star Alliance-partnerne Air Canada, Austrian og Lufthansa er blevet enige om et fælles indkøb af 100 regional-jetfly – med forkøbsret på andre 100. Ved at købe ind i fællesskab sikrer de fire store rabatter hos flyfabrikken.
Hvem, der får ordren, vides endnu ikke. Kampen om ordren på op til otte milliarder Euro, ca. 30 milliarder DKK, står mellem Airbus, Boeing, Bombardier Aerospace og Empresa Brasileira de Aeronautica.SAS BEHOLDER LAVPRISER RESTEN AF ÅRET
SAS meddeler i øvrigt, at det året ud fortsætter salget af sine billige flybilletter. “Salget af disse billetter til 945 kroner t/r her i sommermånederne er ganske enkelt gået forrygende – så nu forlænger vi tilbuddet frem til december”, siger marketingchef for SAS Danmark, Jens Aaløse.
I alt 36 destinationer er på tilbud. I den billigste kategori (945 kroner) fx. Amsterdam, Nice, Manchester, Milano, London og Stockholm. I den midterste kategori (1.445 kroner) er blandt andet Helsingfors, München, Vilnius og Zürich, mens der i den sidste kategori (1.945 kroner) bl.a. findes Barcelona, Prag og Riga.
Priserne inkluderer skatter og afgifter, og der optjenes EuroBonus-point på rejsen.
Billetterne kan bookes via sas.dk eller andre online-rejsebureauer.

Skrevet af