Caribien nærmer sig Skandinavien

Fra den caribiske workshop denne uge, direktør for GSA-bureauet Atlantic Link, Karin Gert Nielsen, der stod bag sammenkomsten i København, med Carol I. Hay, Director of Marketing Europe for Caribbean Tourism Organization.

Fra den caribiske workshop denne uge, direktør for GSA-bureauet Atlantic Link, Karin Gert Nielsen, der stod bag sammenkomsten i København, med Carol I. Hay, Director of Marketing Europe for Caribbean Tourism Organization.

Med Norwegians kommende ruter fra København til San Juan på Puerto Rico og St. Croix i slutningen af året kan man komme direkte til Caribien fra København.

KLM, Air France og British Airways flyver stadig til sine kolonier i området, men med flyskift i Europa.

Norwegians nye rute fra Københavns Lufthavn var medvirkende til, at Carol I. Hay, director of marketing Europe for Caribbean Tourism Organization, i denne uge arrangerede workshop med 11 repræsentanter fra Caribien i Skandinavien.

Turen startede i Oslo, hvor 60 havde tilmeldt sig. I Stockholm var der over 100 deltagere og i København havde ca. 80 repræsentanter fra rejsebranchen og pressen tilmeldt sig.

Med de nye ruter er der øget opmærksomhed på Caribien. Carol I. Hay fremhævede det behagelige klima, de smukke strande, kulturen og interessante minder om fortiden, den spændende natur, og de mange muligheder for aktiviteter på og under havets overflade.

På workshoppen kom det også frem, at flere nye resorts står færdige i år og næste år og flere resorts bygger om og udvider.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.