Caribiens turisme trues fra Cuba

0

cubaTURISME: De store caribiske ferieøer frygter en fremtid, hvis USA giver helt slip på restriktionerne over for Cuba. Derfor opfordrer de amerikanerne til et partnerskab, som kan skabe vækst på de allerede etablerede turistøer

Bekymringen stiger på store turistområder som Puerto Rico og Dansk vestindiske Øer samt flere andre af de populære ferieområder i Caribien. De har sendt en opfordring til USA om at indgå et partnerskab.

”Vi vil blive hårdt ramt af konkurrencen fra Cuba. Mange i vort område har ikke en chance for at følge med og er dybt økonomisk afhængige af turismen, ” siger Frank Comito, adm. direktør for Caribbean Hotel & Tourism Association.

”Vi fortsætter naturligvis med at drive turisme som hidtil, men vi spiser af den samme kage, som også Cuba vil tage af, og det vil få alvorlige følger for økonomien og beskæftigelsen i vort område,” fortsætter han.

Sammenslutningen forsøger at skabe et Caribbean Basin Tourism Iniative, som skal både investere og markedsføre caribiske perler med samme opskrift, som blev brugt til at pusteliv i turismen i Caribien og Central Amerika i 1980èrne. ”Et stærke Caribien vil også være til gavn for Cuba, ” slutter Comito.

Krydstogtselskaberne, som er flittige gæster på de caribiske øer, har længe ligget på spring for at få den største ø, Cuba, ind i programmerne. Jo før jo bedre.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz