Carnival forbyder dating-cruises

De såkaldte ’cougar cruises’, hvor modne kvinder (cougars) får lejlighed til at date yngre mænd, har været en stor succes, men er faldet krydstogtgiganten Carnival for brystet, så man nu forbyder den slags arrangementer på rederiets skibe, skriver jp.dk.

 

 

Krydstogtet var arrangeret af ‘The Society of Single Professionals’ og ‘The Singles Travel Company’ på et togt fra San Diego til Mexico og arrangørens 300 pladser ombord blev revet væk, så der måtte oprettes ventelister.

 

Arrangørerne er også tilfredse med forløbet af det tre dages krydstogt og planlægger at følge succes’en op med krydstogter dels fra Los Angeles til Mexico og dels fra Miami til Bahamas og har planer om en australsk pendant. Første cougar cruise i 2010 gennemføres med Royal Caribbeans Mariner of the Seas, mens det næste finder sted i samarbejde med Norwegian Cruise Line.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.