Caroline med Bender i ny rejseforsikring

carolineFORSIKRING: Caroline Wozniacki var længe sponseret af Europæiske Rejseforsikring, men nu går hun sammen med sin bror og fhv. underdirektør Jakob Bender med i en ny rejseforsikring, som også har samarbejde med AIG.

Siden Caroline Wozniacki var 14 år, har hun i mange år haft Europæiske Rejseforsikring bag sig som sponsor. Et sponsorat som dog er blevet mindre og mindre med årene i takt med, at hendes priser er steget voldsomt. Netop nu går det imidlertid ikke godt på tennisbanerne, men alligevel er hun er godt brand indtil videre.

I dag kan Jyllands-Posten Erhverv så afsløre, at en ny rejseforsikring, som udelukkende er online baseret under navnet Dansk Rejseforsikring går i luften med fhv. underdirektør med ansvar for salg og marketing i Europæiske, Jakob Bender, i spidsen. Der skal tages markedsandele fra primært Gouda og Europæiske.

Caroline har sagt ja til at være sponsor for det ny selskab, som får hendes bror Patrick, tidligere professionel fodboldspiller og bl.a. kendt fra ’Vild med Dans’, som salgs-og marketingchef, ifølge avisen.

Der bliver også et samarbejde med SOS og AIG, lover Jakob Bender.