Kapitalfond køber Scandic


Scandic hotelkæden, der er repræsenteret med godt 130 hoteller i ni europæiske lande, sælges nu ud af Hilton-koncernen. Køberen er kapitalfonden EQT, som også ejer en kontrollerende aktiepost i bl.a. servicevirksomheden ISS.

Scandic har været under Hiltons ejerskab siden 2001, og det var planen at udnytte en række synergier mellem de to hotelbrands. Men synergierne nåede ikke op på det forventede resultat, og derfor har Hilton gennem længere tid offentligt luftet salgsplanerne.

Ny direktør for Scandic-kæden bliver den danske hotelmand Frank Fiskers. Han har hidtil haft ansvaret for Hiltons aktiviteter i bl.a. Afrika .

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.