Star Tour indtager storby-markedet

En undersøgelse viser, at flere og flere danskere, kombinerer den årlige charterferie med en forlænget storby – kultur weekend i udlandet.

40 procent af de danskere der tager på charterferie tager også op til en eller to storbyweekender om året. Dette er en stigning på ca. 15 procent gennem de sidste 3 år. Star Tour udvider nu sortimentet til at omfatte storbyferier med frit valg til foreløbigt 29 storbyer verden over.

Dermed udfordrer rejsearrangøren de onlinebureauer, der er primære leverandører af storbyrejser i dag. ”Som Danmarks største rejsearrangør vil vi selvfølgelig også være synlige på dette voksende marked, som storbyrejser er.

Derfor er vores mål nu at blive de bedste og største, også på storby-markedet,” siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour. En storbyweekend, eller citybreak som det også kaldes, bookes nemt og hurtigt på Internettet.

Kunden får direkte adgang til at søge den bedste flypris og et enormt udvalg af hoteller fra Star Tours moderselskab TUI, der er Europas største rejsekoncern med mere end 100.000 sengepladser på hoteller over hele verden.

”Penge mellem hænderne på danskerne giver lyst til at se og opleve mere, derfor forventer vi at markedet vil øges markant de næste par år, og tilgængeligheden på nettet åbner mange nye muligheder. Danskernes rejselyst er i top, selvom vi lige har haft Mohammed tegningerne,” siger Stig Elling.

Skrevet af