Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Man skal mere end 10 år tilbage for at finde kurser på et tilsvarende niveau. I følge RB-Bøsen er det ikke muligt at finde en klar årsag til kursstigningen på 17 procent  fra sidst i maj til først i juni. Der var en positiv udvikling i havens regnskab, men Tivoli venter ikke øget omsætning eller øget overskud i år.

Skandinavisk Tobakskompagni ejer 31,8 procent af aktierne, Chr. Augustinus Fabrikker har 25,4 procent, Den danske Bank  5,1 procent, mens resten er fordelt på 16.940 aktionærer. Der er i de seneste dage handlet 2.000 aktier.

Skrevet af

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.