Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Man skal mere end 10 år tilbage for at finde kurser på et tilsvarende niveau. I følge RB-Bøsen er det ikke muligt at finde en klar årsag til kursstigningen på 17 procent  fra sidst i maj til først i juni. Der var en positiv udvikling i havens regnskab, men Tivoli venter ikke øget omsætning eller øget overskud i år.

Skandinavisk Tobakskompagni ejer 31,8 procent af aktierne, Chr. Augustinus Fabrikker har 25,4 procent, Den danske Bank  5,1 procent, mens resten er fordelt på 16.940 aktionærer. Der er i de seneste dage handlet 2.000 aktier.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.

Dennis er på vej som orkan i Caribien

Tropisk storm, Cindy, har ramt Den Mexicanske Golf. New Orleans blev hårdt medtaget, mens en orkan, Dennis, er på vej ude i Caribien en måned eller to før normalt.