Celebrity moderniserer sin flåde

Celebrity Edge.

Celebrity Cruises har lanceret sit nye skib, Celebrity Edge, men selskabet stopper ikke der. Rederiet vil de næste fem år investere 400 millioner i modernisering af Millennium- og Solstice klasserne.

”Den store investering sker på baggrund af det, vi ved, at vores gæster efterspørger. Vi ønsker at fortsætte vores position som et premium brand”, siger Ellen Stebekk, Marketingc Manager Norden, Celebrity Cruises.

”Sammen med lanceringen af ’Edge’ vil det sikre vores position som et luksusbrand på markedet. Med Edge etablerer selskabet en helt ny skibsklasse. Skibet vil ændre cruiseoplevelsen med nyt banebrydende design og teknologi.

De vigtigste inspirationskilder har været ønsket om at bringe destinationen tættere på gæsten, og en af de største nyheder vil være ’Magic Carpet’. Det er en gigantisk bevægelig glasveranda, der bevæger sig mellem dæk 2 og 16. Funktion og indhold ændres afhængigt af det dæk, hvor verandaen bruges”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.