Apollo Rejser kommer nu med nyt koncept, Apollo Silver, henvendt til et rejsepublikum, der har rundet de 55 år. Pressefoto fra Getty Images via Apollo Rejser.

Charterarrangør klar med nyt rejsekoncept

Apollo, en af Danmarks største charterarrangører, får nyt koncept, ”Apollo Silver,” til segmentet plus 55 år. Det er pakkerejser i op til fire uger med blandt andet altid mulighed for enkeltværelse.

Til de rejselystne over 55 år kommer Apollo Rejser nu med konceptet ”Apollo Silver” i for eksempel rejseuger uden for højsæsonen. Det er grundlæggende en traditionel pakkerejse med dens fordele, toppet med et bredt aktivitetsprogram tilpasset aldersgruppen på plus 55 år, oplyser Apollo i en pressemeddelelse.

I den siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør for Apollo i Danmark: ”De 55+-årige rejser som aldrig før, de er kvalitetsbevidste rejsende og værdsætter fleksibilitet. Det har vi lagt til grund for Apollo Silver. Her er både destinationerne, hotellerne og aktivitetstilbuddet nøje udvalgte, men man kan frit vælge, hvad man vil deltage i.”

Silver-konceptet udbydes på udvalgte hoteller og destinationer hele året, og rejsens længde varierer mellem en og fire uger, oplyses det.

De udvalgte Apollo Silver-hoteller har førsteklasses faciliteter, de ligger tæt på strand og restauranter, har dokumenteret høj kundetilfredshed og altid mulighed for enkeltværelser.

Aktiviteter tilpasset aldersgruppen
Kernen i Apollo Silver er et udbud af aktiviteter tilpasset aldersgruppen, og som fokuserer lige så meget på fysisk aktivitet som kulturelle oplevelser. ”I Apollo Silver inviteres gæsterne til at deltage i alt fra vandreture, gruppetimer og morgenyoga til madlavningskurser og vinsmagning,” siger Glenn Bisgaard.

Til Standby.dk oplyser Glenn Bisgaard: “Vi soft-lancerer i første omgang Silver i etaper og ser, hvordan markedet tager imod produktet. Vores målsætning er omkring 1.000 Silver-gæster om året.”

Total regner Apollo i år med at sende 170-180.000 gæster fra Danmark, cirka 10 procent med rutefly. Sidste år var Apollo, ifølge de officielle tal fra RID, Rejsearrangører i Danmark, Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør med 153.000 gæster; kun overgået af TUI med 176.000 og Spies med 243.000 gæster.

To tredjedele af Apollo-gæsterne fra Danmark flyver i sommersæsonen; syv ud af 10 skal til Grækenland, fløjet af Novair, SAS og Atlantic Airways.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Stort dansk rejsebureau øger markant på emiraterne

Apollo Rejser får nyt rejsemål kun med rutefly

Dansk Apollo-direktør: “Vi har turismebranchens stærkeste ejere”