Charteroperatører øger kapaciteten

”Vi har bestilt flere fly og hoteller, end det var planen i starten af året. Det viser sig at vi havde sat vores forventninger for lavt” siger informationschef i Bravo Tours, Bent Bernardi Sørensen, i Berlingske Business i dag.

 

Han suppleres af Star Tours Stig Elling, som bekræfter at charteroperatøren nu er væsentligt mere optimistisk end i starten af året, især på grund af et usædvanligt godt salg siden påske. ”Godt nok har vi noget, vi skal have indhentet, men vi er optimistiske” siger Stig Elling til avisen.

 

Også hos Danmarks Rejsebureau Forening er stemningen positiv: ”Vi ser nu at branchen øger kapaciteten, fordi den stigende efterspørgsel nu indhenter det tabte salg i starten af året” vurderer DRF-direktør Lars Thykier overfor Berlingske Business.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.