Charterrejse jorden rundt

Bjarke Hansen.

Den vestjyske rejsearrangør Primo Tours er på banen med en rejse jorden rundt på 43 dage. Ifølge direktør Bjarke Hansen tager turen udgangspunkt i Billund Lufthavn den 21. oktober 2013 og rejsen foregår hele vejen med et fly fra Danish Air Transport, DAT.

Første stop er Alexandria og herefter en safari i Kenya fulgt af et besøg i Dubai. I Indien skal man se Taj Mahal, før turen fortsætter til Myanmar, Singapore og Bali.  Fra Indonesien går turen til Australien med Ayers Rock, til Tasmanien, Sydney og Cains på 23. dagen.

Så går turen til Manila, Kina og Tokyo – videre til Alaska, San Francisco, Mexico, Cuba og Washington DC. Turen hjemover går via Canada og Grønland.

”Det bliver 43 dage med oplevelser – et mix af storbyer, kultur, historie, natur – men også tid til ferie”, siger Bjarke Hansen.

”Det har været væsentligt, at det er samme fly, der flyver hele vejen rundt. Flyet fra DAT har normalt 165 sæder; men er på turen kun 150 for at give bedre plads. Der flyves med dansk personale; og der er danske guider med på destinationerne.

”Vi har glædet os meget til at introducere Jorden Rundt turen. Vi har allerede fortalt mange om planerne på vores foredragsturne som vi netop nu er i gang med – og her får vi masser af positiv respons,” slutter Bjarke Hansen fra Primo Tours, som fortæller, at prisen er 99.900 kroner pp. i dobbeltværelse.