Charterrute fra Aalborg til Madeira

Det nordjyske charterbureau SunCharter åbner til december direkte flyvning fra Aalborg til Madeira. Den portugisiske ø er ofte kåret til verdens bedste ø-destination.

Madeira er en lille grøn plet i Atlanterhavet, som rummer alt fra smukke naturoplevelser til historiske bygningsværker og særegne traditioner. Destinationen er især kendt for sin frodighed, hvilket blandt andet udmærker sig med 112 forskellige plantearter.

Ifølge salgschef Carsten Terp fra SunCharter, er Madeira er blevet så populær fordi øen henvender sig til gæster, som ønsker behagelige temperaturer og spændende oplevelser. Her er plads til afslapning ved poolen, men også mulighed for at tage på hvalsafari, kulturoplevelser eller vandreture.  Øens restauranter er mange og maden yderst velsmagende.

Det er i hovedbyen Funchal, at SunCharters hoteller er at finde og de fleste med mulighed for havudsigt. Der flyves direkte fra Aalborg til Madeira i perioden 23. december til 14. april, hvor SunCharter med en ugentlig afgang.

”Ligesom på vores andre destinationer, vil vores danske rejseledere være en synlig del af ferien. Med en ny destination er det vigtigt at kunne tilbyde den helt rette service både på hoteller og udflugter. Det er en af vores stærkeste kompetencer og noget som vores gæster kan se frem til”, siger Ole Kragelund, SunCharter.