Charterrute fra Aalborg til Madeira

Det nordjyske charterbureau SunCharter åbner til december direkte flyvning fra Aalborg til Madeira. Den portugisiske ø er ofte kåret til verdens bedste ø-destination.

Madeira er en lille grøn plet i Atlanterhavet, som rummer alt fra smukke naturoplevelser til historiske bygningsværker og særegne traditioner. Destinationen er især kendt for sin frodighed, hvilket blandt andet udmærker sig med 112 forskellige plantearter.

Ifølge salgschef Carsten Terp fra SunCharter, er Madeira er blevet så populær fordi øen henvender sig til gæster, som ønsker behagelige temperaturer og spændende oplevelser. Her er plads til afslapning ved poolen, men også mulighed for at tage på hvalsafari, kulturoplevelser eller vandreture.  Øens restauranter er mange og maden yderst velsmagende.

Det er i hovedbyen Funchal, at SunCharters hoteller er at finde og de fleste med mulighed for havudsigt. Der flyves direkte fra Aalborg til Madeira i perioden 23. december til 14. april, hvor SunCharter med en ugentlig afgang.

”Ligesom på vores andre destinationer, vil vores danske rejseledere være en synlig del af ferien. Med en ny destination er det vigtigt at kunne tilbyde den helt rette service både på hoteller og udflugter. Det er en af vores stærkeste kompetencer og noget som vores gæster kan se frem til”, siger Ole Kragelund, SunCharter.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.