Charterselskaber med fokus på Caribien

Næste vinter kappes de om at sende danske turister til Caribien. Bravo Tours har allerede skabt en base på St. Croix, og næste vinter følger Spies efter med Aruba, og Star Tours med Barbados og Boeing 787 Dreamliner til Den Dominikanske Republik.

For andet år i træk kan Spies næste år præsentere en nyhed med en caribisk ø. I år er det den velkendte Punta Cana i Den Dominikanske Republik, og næste år bliver det et af amerikanernes foretrukne chartermål, nemlig Aruba med hollandske aner. Det er øen, som flere andre danske turoperatører har forsøgt sig med i samarbejde med KLM, der flyver fast ruteflyvning til øen, men uden den helt store succes for danske turister.

Næste vinter om et år, fra starten af december, bliver der direkte flyvninger fra København til Aruba med Airbus A330 med 274 pladser, og skønnere solplet som ferieø med badeferie fra pragtfulde strande, kan man næppe tænke sig. Prisniveauet på øen er noget over Den Dominikanske Republik, men så længe dollaren ligger på det nuværende niveau, acceptabelt for danske turister.

Naturligvis er der en del hollændere på ferie, men hoveparten er amerikanere, som sender stribevis af charterfly til øen.

I går meldte så Star Tour ud, at man starter med direkte flyvning med Dreamliner Boeing 787 til Den Dominikanske Republik (Norwegian) og med Boeing 767 direkte til Barbados.

Caribien er ikke længere forbeholdt krydstogtselskaberne.