Charterturismen til Spanien vokser igen

800px-Strand_von_Cala_GatSidste år var 440.000 danskere på charterferie i Spanien – en vækst på 8,3% i forhold til året før. Sammenlagt var der over en million danske turister i Spanien i årets løb.

2014 var også året, hvor de danske rejsekunder sammen med rejsebranchen kårede Spanien som Europas bedste rejseland, hvilket resulterede i Danish Travel Award, skriver b.dk.

”I Spanien har kunderne kastet deres kærlighed på koncepthoteller af høj kvalitet, hvor der bliver satset entydigt på børnefamilier, på aktiv ferie eller god mad. Vi udvikler vores koncepter i takt med de trends, vi ser”, siger pressechef Nikolai Johnsen, Star Tour.

Også Spies er med på trenden. I sommer åbner selskabet sit tredje voksenhotel på Mallorca. Der er allerede to Sunprime-hoteller i Playa de Palma, mens det nye, Sunprime Monsuau, ligger i Cala d’Or.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.