Charterturismen til Spanien vokser igen

800px-Strand_von_Cala_GatSidste år var 440.000 danskere på charterferie i Spanien – en vækst på 8,3% i forhold til året før. Sammenlagt var der over en million danske turister i Spanien i årets løb.

2014 var også året, hvor de danske rejsekunder sammen med rejsebranchen kårede Spanien som Europas bedste rejseland, hvilket resulterede i Danish Travel Award, skriver b.dk.

”I Spanien har kunderne kastet deres kærlighed på koncepthoteller af høj kvalitet, hvor der bliver satset entydigt på børnefamilier, på aktiv ferie eller god mad. Vi udvikler vores koncepter i takt med de trends, vi ser”, siger pressechef Nikolai Johnsen, Star Tour.

Også Spies er med på trenden. I sommer åbner selskabet sit tredje voksenhotel på Mallorca. Der er allerede to Sunprime-hoteller i Playa de Palma, mens det nye, Sunprime Monsuau, ligger i Cala d’Or.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.