Chefrokade hos DSB

dsb hovedsædeDirektøren fra DSB Vedligehold A/S Steen Schougaard Christensen stopper ’efter gensidig aftale’ hos DSB og får ros for sin ihærdighed og dygtighed af DSBs nye topchef Flemming Jensen.

Steen Schougaard Christensen kom til DSB i 2012 kort efter, at Flemming Jensens forgænger, Jesper T. Lok, var blevet chef. De havde en fælles fortid hos A.P. Møller – Mærsk, hvor Steen Schougaard Christensen beklædte lederstillinger på Lindøværftet, som han var med til at lukke. Han kom til DSB som personaledirektør, men blev i 2013 direktør for vedligeholdelsesselskabet hvor Frank Olesen, som havde ansvaret for IC4, forlod selskabet.

DSB Vedligehold sammenlægges med forretningsområdet ’Operation’, der har haft Anders Egehus som chef. Han bliver chef for den sammenlagte drift, skriver avisen.dk.

DSB opretter også en ny enhed for strategi og togmateriel, der får Jürgen Müller som direktør. Han kommer 1. oktober fra konsulentvirksomheden McKinsey og får ansvar for indkøb af el-tog.

DSBs jurachef Mette Rosholm overtager direktionsansvaret for DSBs personale, som midlertidigt har ligget hos kommerciel direktør Sussanne Mørch Koch.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.