Chefskifte hos TUI Danmark

Terje Mose Pedersen.

TUI vil gøre sin digitale organisation mere lokalt forankret. Derfor bliver en række salgs- og marketingaktiviteter samlet lokalt under Terje Mose Pedersen, der bliver Head of Digital Sales & Marketing.

Han siger: ”Næsten ni ud af 10 af kunder køber rejsen online, og vi har gennem længere tid omstillet os til at blive de bedste på digitale kanaler. Med et lokalt ekspertteam kommer vi endnu tættere på de danske kunders behov, og det vil bane vejen for vækst”.

Gorm Pedersen.

I Danmark vil Country Sales Manager Gorm Pedersen fratræde sin stilling den 1. august: ”Det er det rigtige tidspunkt for TUI Nordic og ikke mindst mig selv personligt. Vi har gennemgået et vellykket navneskifte, vi er kåret til Danmarks bedste rejsebureau og er blevet blandt de skarpeste i den digitale klasse”.

”Jeg har været med til at gøre TUI til en mere moderne, kunde- og serviceorienteret virksomhed med et stærkt brand og moderne kontormiljø. Fra den position giver det god mening at sige ’mission accomplished’. Jeg vil holde en pause og derefter se mig om efter nye, spændende udfordringer”, siger Gorm Pedersen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.