Choice Hotels åbner i Middelfart

Hotellet åbner 1. februar 2009 og rummer 108 værelser og konferencefaciliteter til 160 personer i klassiske bygninger i Middelfarts bymidte. Beliggenheden byder på en udsøgt kombination af grønne omgivelser og optimal tilgængelighed med kun 100 meter til stationen.

 

Quality Hotel Park bliver drevet på franchisebetingelser af familien Milling, som allerede ejer to Choice-hoteller og glæder sig over det nye samarbejde i Middelfart

 

Choice Hotels Scandinavia har for nylig øget fokus på Danmark, og derfor har Trekantsområdet høj prioritet. Kæden er Skandinaviens største, og Choice vil også være størst i Danmark.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.