Choice Hotels vælger Dansk Erhverv

Hotel Skt. Petri i København skifter nu fra at være et First-hotel til at høre en anden norsk hotelkæde, Choice.

Hotel Skt. Petri i København er skiftet fra at være et First hotel til en anden norsk hotelkæde, Choice.

HOTELLER: Efter to års fravær er den norske hotelkæde Choice på vej tilbage til det danske marked med op til 20 hoteller. Choice har fravalgt Horesta som interesseorganisation.

Markedsdirektør Mette Feifer fra Dansk Erhverv bekræfter Stand Bys oplysninger:

”Nordic Choice Hotels har meldt sig ind i Dansk Erhverv. Tilsammen med de enkeltstående hoteller, som har meldt sig ind i år, bl.a. Sørup Herregaard, repræsenterer Dansk Erhverv nu 69 hoteller med cirka 10.700 hotelværelser.”

Over 60 af hotellerne er de fem kæder, der det seneste år har forladt Horesta: Brøchner Hotels, CabInn, Comwell, First og Scandic.

Choice købte i sommer to af First Hotels’ københavnerhoteller, Skt. Petri og First Vesterbro. Ved

pressemødet i juni om sin tilbagekomst til Danmark, sagde Torgeir Silseth, adm. direktør i Nordic Choice Hotels, til Stand By:

”Vi vil atter vokse i Danmark, målet er i første omgang 10-20 flere hoteller; hvis du spørger vores ejer, Petter Stordalen, har vi hotellerne inden for to år, hvis du spørger mig, er det inden for fem år.”

I alt brugte Choice 2,3 milliarder kr. på sommerens køb af de to danske hotelbygninger samt en i Stockholm. Bygningerne var indtil salget ejet af en anden norsk hotelkæde, First.