Choice søger flere danske hoteller

Martin Kraunsøe.

Martin Kraunsøe.

Norske Choice Hotels er tilbage i Danmark. Foreløbig kun med tre hoteller – men der kommer flere, siger den nye adm. direktør for kædens største danske hotel, Vesterbro, Martin Kraunsøe.

”Choice Hotels består lige nu kun af tre danske hoteller. Ud over Skt. Petri også Dan Hotel i Kastrup, som er franchisepartner, samt mit hotel, Vesterbro. Men Choice forhandler om at få flere danske hoteller,” siger 43-årige Martin Peter Kraunsøe, ny direktør for Choices største hotel i Danmark, Vesterbro i København med 400 værelser. Martin Kraunsøe afløste Henrik Bille Pedersen, der stoppede i sommer.

Choice har foreløbig overtaget Skt. Petri og Hotel Vesterbro fra den anden store norske hotelkæde, First. På pressemøde med Choice forrige år sagde hotelkæden, at den kigger på at komme op på mindst 10 hoteller i Danmark.

”Vores Vesterbro-hotel skal omdannes til et moderne livsstilshotel, det skal være hipt, have ny grundetage med ny restaurant og bar. Hotellet skal ud af sin anonyme tilværelse og spille sammen med det farvestrålende miljø på Vesterbrogade,” siger Martin Kraunsøe og tilføjer: ”Lige nu renoverer vi værelserne – de får bl.a. fladskærms-TV og nye senge. Vi er i gang med en turnaround, det har jeg prøvet før.”

Han er sidestillet direktør med Jesper Stubgaard, direktør for First Hotel. Choices salgsafdeling ledes af Jeanette Mellsjö.

”Choice har været væk fra det danske marked i nogle år – nu arbejder vi med at øge kendskabet til kæden og vil bl.a. gerne tiltrække flere forretningsfolk som gæster,” siger Martin Kraunsøe. Han har tidligere været direktør på bl.a. First Hotel 27, hos Brøchner Hotels og salgs- og marketingdirektør på Radisson Blu Royal Hotel.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.