Cimber-ledelse købte ikke krone-billetter

Det fremgår af en  fondsbørsmeddelelse fra bestyrelsesformand Niels Erik Nielsen på basis af en intern advokatundersøgelse, hvor det kom frem, at to medarbejdervalgte bestyrelsesrepræsentanter tilsammen har købt 18 én-krones billetter hos Norwegian, hvilket de har beklaget, skriver borsen.dk.

 

Undersøgelsen viser, at det var ansatte, som på eget initiativ og ved brug af f. eks. Facebook opfordrede til køb af billetterne, som aldrig blev brugt. Bestyrelsesformanden understreger, at kritikken af adm. direktør Jacob Krogsgaard i forbindelse med sagen har været grundløs.

 Ifølge Jacob Krogsgaard er der gennemført en intern opstramning overfor medarbejderne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.