Cobra-ulykke skyldtes konstruktionen

Politiets undersøgelse viser, at årsagen var et metaltræthedsbrud på en vognaksel, der var ansvarlig for ulykken 4. juli. Det var en særlig stor belastning 37 sekunder efter start, som fik akslen til at knække, skriver jp.dk.

Fire kom alvorligt til skade, da en af vognene styrtede fra 10-20 meters højde.

 

Direktør Henrik R. Olesen, Tivoli Friheden, er glad for, at der ikke rettes kritik mos Friheden, som har gjort, hvad man skulle for at sikre gæsterne. Nu har Friheden bedst tyske TÜV om at gennemgå hele Copra-projektet, men den kommer først i gang igen, når den er ’110 procent sikker’.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.