Comwell Køge Strand genåbnet

comwell-koge-strandMandag slog hotellet dørene op efter en gennemgribende renovering og fremstår i dag som et fuldstændig redesignet hotel.

Hotelchef Chren Vilander Thomsen kommer fra Bella Sky Comwell, som han var med til at åbne. Han har mange års erfaring fra hotelbranchen: ”Vi ser åbningen som led i rækken af positive udviklinger i byen Hotellet har en stærk forankring i området, som vi gerne vil være en positiv del af. Noget af det, vi glæder os mest til, er derfor at byde byens borgere velkommen”, siger Chren Vilander Thomsen og henviser til åbent-hus søndag den 6. april.

Med nyindretningen har man bl.a. haft som mål at føre strand og natur indenfor i tråd med den nordiske indretningsstil.  Det nordiske tema går igen i køkkenet med køkkenchef Michael Seerup Jensen. Han kommer fra en stilling som køkkenchef på Hotel Saxkjøbing, som ejes og drives af Claus Meyer. På Hotel Comwell Køge Strand vil maden afspejle omgivelserne, fortæller køkkenchefen.