Copenhagen Beer & Whisky Festival

Åbningen af ‘Copenhagen Beer & Whisky Festival’ efter knap et års forberedelse kulminerer i disse dage i Forum Copenhagen på Frederiksberg.

 

Festivalgæsterne blive budt på smagsoplevelser i form af specialøl, whisky, rom, gin, anden spiritus med mere, garneret med aktiviteter som Masterclasses, smagninger, foredrag og konkurrencer.

“De mere end 50 udstillere glæder sig til at byde på de særligt udvalgte varianter, ligesom flere disker op med ‘Special Editions’, der kan smages for første gang på festivalen”, fortæller udstillingschef Søren Lindquist.

Et af temaerne er hvordan, øl, whisky, gin og rom kan anvendes som ingredienser i madlavningen: “Foruden at tænke øl eller spiritus ind som ingrediens i mad, vil udstillerne også give deres bedste bud på, hvilken type mad netop de varianter, de præsenterer på festivalen, egner sig til at blive koblet sammen med, når det nydes sammen”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.