Copenhagen Beer & Whisky Festival

Åbningen af ‘Copenhagen Beer & Whisky Festival’ efter knap et års forberedelse kulminerer i disse dage i Forum Copenhagen på Frederiksberg.

 

Festivalgæsterne blive budt på smagsoplevelser i form af specialøl, whisky, rom, gin, anden spiritus med mere, garneret med aktiviteter som Masterclasses, smagninger, foredrag og konkurrencer.

“De mere end 50 udstillere glæder sig til at byde på de særligt udvalgte varianter, ligesom flere disker op med ‘Special Editions’, der kan smages for første gang på festivalen”, fortæller udstillingschef Søren Lindquist.

Et af temaerne er hvordan, øl, whisky, gin og rom kan anvendes som ingredienser i madlavningen: “Foruden at tænke øl eller spiritus ind som ingrediens i mad, vil udstillerne også give deres bedste bud på, hvilken type mad netop de varianter, de præsenterer på festivalen, egner sig til at blive koblet sammen med, når det nydes sammen”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.