Crowne Plaza certificeret

crowne plaza københavnCrowne Plaza Copenhagen Towers har netop fået fornyet sine certificeringer inden for socialt samfundsansvar og miljøledelse de såkaldte DS 49001 og ISO 14001 certificeringer.

Hotellet var det første og hidtil eneste danske hotel med DS 49001 certificering inden for bæredygtighed. Og det viser, at det er muligt at drive forretning, hvor socialt samfundsansvar og bæredygtighed kombineres til en god kommerciel forretning.

”Det er min ambition, at vi bidrager til en bæredygtig verden uden at gå på kompromis med kvalitet og en bæredygtig bundlinje. Certificeringen giver os et konkret værktøj, som sikrer, at vi arbejder med CSR (Corporate Social Responsibility) på en systematisk og troværdig måde“, siger koncerndirektør Allan Agerholm. ”Det lever op til vores målsætning om at være en ansvarlig virksomhed, hvor kunderne får tryghed i valget af møder, konferencer og hotelophold på det miljømæssige, etiske og arbejdsmiljømæssige område”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.