Crowne Plaza skaffede 120.000 kr. til Knæk Cancer

Det 4-stjernede hotel i Ørestad skaffede lørdag 120.000 kr. til landsindsamlingen ved TV2’s store show. Hotellet gav største præmie fra rejsebranchen ved indsamlingen – 50 hotelværelser med mad, drikke og parkering.

”Ideen var, at her kunne der holdes et sølv- eller guldbryllup, en firmafest. Jeg er stolt af, at vi skaffede et af de tre største beløb til Knæk Cancer,” siger Allan Agerholm, adm. direktør for Crowne Plaza til standby.dk, og tilføjer:

”Vi kom med i projektet, fordi vi alle har haft kræft tæt på os, gennem vores familie, venner eller børnenes forældre i skolen. Samtidig skader det ikke, at vores medvirken i showet kan øge vores image,” siger Allan Agerholm.

Bidraget fra Crowne Plaza var et weekendophold og festmiddag for 100 personer, der kan overnatte i 50 dobbeltværelser. Donationen havde værdi af 175.000 kr. Ud over overnatning indeholder weekendopholdet festmiddag på ankomstdagen for de op til 100 gæster. Med i pakken er gratis parkering for op til 50 biler for et døgn ved arrangementet.

Datoen for afholdelsen aftales mellem bud-vinder og hotellet og forudsætter, at hotellet har ledig kapacitet.