CWT sagde farvel til stor profil

Søren Find Andersen, flankeret, til venstre af CWT’s direktør i Danmark, Sophie Hulgard, og Karina Jönsson, der var været med ham alle årene i Danmarks største erhvervsrejsebureau.

Søren Find Andersen, flankeret, til venstre af CWT’s direktør i Danmark, Sophie Hulgard, og Karina Jönsson, der var været med ham alle årene i Danmarks største erhvervsrejsebureau.

ERHVERVSREJSEBUREAUER: Søren Find Andersen skal fremover tage sig af sine 30.000 juletræer – i går gik han på pension efter 46 år i rejsebranchen, halvdelen hos det nuværende Carlson Wagonlit Travel.

I går havde Søren Find Andersen sidste arbejdsdag hos Carlson Wagonlit Travel med afskedsreception for veteranen. ”Jeg kan ikke forestille mig et CWT uden dig og din hukommelse,” sagde adm. direktør for Danmarks største erhvervsrejsebureau, Sophie Hulgard, i sin tale for Søren Find Andersen.

Der var afskedsreception for Søren Find Andersen, få deltog – mange potentielle gæster havde skyndt sig hjem pga. den forestående ”Bodil Aften.”

Søren Find Andersens største øjeblikke i rejsebranchen var, sagde han til standby.dk, rejsebranchens omstilling til ikke at få provision fra flyselskaberne og ændringerne til onlinebooking.

Søren Find Andersen kom i rejsebranchen i 1964 hos Skibby Rejsebureau, hvilket fik ham til at søge elevplads hos Bennett Rejsebureau. Siden elevtiden er der føjet en del virksomheder til CV’et – bureauchef, marketingschef, souschef og Interline Manager i daværende Maersk Rejsebureau, souschef og rejsebureauchef i DFDS Forretningsrejser.

I 1990 blev Søren Find Andersen bureauchef for CWT’s daværende Bredgade-afdeling.

”Det har været et eventyr med mange arbejdstimer og rejsedage. Efter min tid i rejsebranchen ser jeg frem til min tredje alder, der primært vil udspille sig på mit fritidslandbrug på 23 hektar i Hornsherred – med de mange juletræer,” siger han.