Fra venstre Erik Lindholm, Sales Manager APG, Polys Polycarpou og Jens Lundquist fra Cyprus Tourism Organisation. (Foto: Gitte Nielsen)

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Fra den 26. marts vil det nyetablerede Cobalt Air flyve hver onsdag og lørdag mellem Larnaca og København.

Cobalt Air har valgt APG Scandinavia, som den danske generalagent, og i denne uge havde APG sammen med Cyprus Tourism Organisation inviteret ansatte i rejsebureauerne til et arrangement, hvor det nye produkt skulle præsenteres.

Det var Guldsmeden Manon les Suites, der dannede de fysiske rammer om arrangementet, og hotellets swimmingpool og det eksotiske område i den ombyggede kontorbygnings central atrium, var med til at skabe den rigtige feriestemning.

De inviterede rejsebureauansatte fik blandt andet at vide, at grunden til Cyperns store popularitet hænger sammen med den geografiske placering, hvilket betyder, at sæsonen kan strækkes længere.

Fornuftigt forsalg
Selvom ruten ikke er startet op endnu, har der været stor forhåndsinteresse.

“Vi har haft et fornuftigt forsalg via allotments og på hjemmesiden, og der tilbydes særlige promotionpriser til 730 kroner plus skat,” fortalte Erik Lindholm, der via APG er salgschef for Cobalt Air i Danmark, til de fremmødte agenter.

Cobalt Air er ikke alene interessant på grund af Cypern. har netop åbnet en rute med tre ugentlige afgange mellem Larnaca og Abu Dhabi, så her kunne der være mulighed for en alternativ rejserute til det stenrige emirat, hvis man ønsker at foretage et stopover på Cypern.

Det nye flyselskab er blevet kåret som Star-Up Airline of The Year ved CAPA’s Aviation Awards for Excellence, og Cobalt Air har også gjort sig bemærket ved at være et af de få ikke-britiske flyselskaber, der flyver til samtlige tre storlufthavne ved London, henholdsvis Heathrow, Gatwick og Stansted.

 

Relaterede artikler:

Larnaca kåret som bedste rejsemål

x

Læs Også

Stewardesser får lov til at gå i bukser

De 7.000 kvindelige kabineansatte hos Cathay Pacific slipper for krav om at gå i uniformsnederdele. Det skyldes også, siger fagforening, #MeToo-bevægelsen på sociale medier mod seksuelle krænkelser af kvinder.

Air New Zealand får hidtil længste rute

Med en flyvetid på 16 timer åbner Star Alliance-medlemmet i november ny direkte rute til en af verdens største lufthavne. Som led i aftalen øger amerikansk flyselskab på New Zealand.

Lufthansa med tre nye A380-ruter fra München

Lufthansa har flyttet fem af sine 14 Airbus A380 til München, hvorfra de skal dække det stigende behov for langdistanceflyvninger.

Flyselskab klar med flyvende smølfer

Brussels Airlines har netop præsenteret endnu et fly med en særbemaling - en hyldest til den belgiske tegneserie Smølferne, der i år fejrer 60 års fødselsdag.

BA, Lufthansa og Air France størst på USA fra Europa

Antallet ombordstegne passagerer på internationale flyvninger fra USA blev sidste år i alt 223,4 millioner – der var 5 udenlandske flyselskaber på Top 10.

Flyselskaber drøftede kampen om kunderne

Rejsebureauer med et simpelt produkt vil dø. Omvendt har rejsebureauer en kontakt til kunden, flyselskabet ikke har, lød det, da ekspertpanel debatterede fremtidens luftfart på møde i København.