Fra venstre Erik Lindholm, Sales Manager APG, Polys Polycarpou og Jens Lundquist fra Cyprus Tourism Organisation. (Foto: Gitte Nielsen)

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Fra den 26. marts vil det nyetablerede Cobalt Air flyve hver onsdag og lørdag mellem Larnaca og København.

Cobalt Air har valgt APG Scandinavia, som den danske generalagent, og i denne uge havde APG sammen med Cyprus Tourism Organisation inviteret ansatte i rejsebureauerne til et arrangement, hvor det nye produkt skulle præsenteres.

Det var Guldsmeden Manon les Suites, der dannede de fysiske rammer om arrangementet, og hotellets swimmingpool og det eksotiske område i den ombyggede kontorbygnings central atrium, var med til at skabe den rigtige feriestemning.

De inviterede rejsebureauansatte fik blandt andet at vide, at grunden til Cyperns store popularitet hænger sammen med den geografiske placering, hvilket betyder, at sæsonen kan strækkes længere.

Fornuftigt forsalg
Selvom ruten ikke er startet op endnu, har der været stor forhåndsinteresse.

“Vi har haft et fornuftigt forsalg via allotments og på hjemmesiden, og der tilbydes særlige promotionpriser til 730 kroner plus skat,” fortalte Erik Lindholm, der via APG er salgschef for Cobalt Air i Danmark, til de fremmødte agenter.

Cobalt Air er ikke alene interessant på grund af Cypern. har netop åbnet en rute med tre ugentlige afgange mellem Larnaca og Abu Dhabi, så her kunne der være mulighed for en alternativ rejserute til det stenrige emirat, hvis man ønsker at foretage et stopover på Cypern.

Det nye flyselskab er blevet kåret som Star-Up Airline of The Year ved CAPA’s Aviation Awards for Excellence, og Cobalt Air har også gjort sig bemærket ved at være et af de få ikke-britiske flyselskaber, der flyver til samtlige tre storlufthavne ved London, henholdsvis Heathrow, Gatwick og Stansted.

 

Relaterede artikler:

Larnaca kåret som bedste rejsemål

x

Læs Også

Dansk helikopterfirma lander ny kontrakt i udlandet

Danske Bel Air, der håber på igen at få overskud i næste regnskabsår, har fået vigtig kontrakt med flyvninger ved Sortehavet.

Flyselskabernes 10 største guldruter

Halvdelen af verdens 10 flyruter, hvor flyselskaberne tjener flest penge, er til og fra London Heathrow, viser en sjælden analyse. Selskaberne har mange daglige afgange på de profitable ruter.

Københavns Lufthavn taber passagerer på største ruter

I årets første halvår fik Københavns Lufthavn tilbagegang på 5 af sine ruter på Top 10. I alt har lufthavnen cirka 175 helårs- og sæsonruter.

Singapore Airlines tilfreds med Skandinavien

Selv om Star Alliance-medlemmet med åbningen på Stockholm sidste år fordoblede antallet af ugentlige fly til Skandinavien til 10 – fem til såvel Stockholm som København - har selskabet ikke mistet passagerer.

Minister får bøde for brug af mobil på fly

New Zealands transportminister har fået bøde for at bruge sin mobiltelefon mens indenrigsfly, han var ombord i, taxiede mod startbanen.

Dobbelt så mange passagerfly om 20 år

De næste 20 år forventer Airbus at verdens flyselskaber køber 37.400 nye passager- og fragtfly – det vil give behov for over 500.000 flere piloter.