SAS-piloter på vej til Ryanair

Lavprisselskabet Ryanair har tilsyneladende haft succes med den hvervekampagne, rettet mod de utilfredse SAS-piloter, som det irske selskab lancerede i sidste uge. Ifølge en pressemeddelelse fra de uofficielle pilottalsmænd, som blev udsendt i går eftermiddag, kan Ryanair tilbyde avancement fra styrmand til pilot på bare seks til 12 måneder, og samtidig mener piloterne, at det irske flyselskab reelt tilbyder en bedre ”livsløn” end den, der er udsigt til i SAS.

I pressemeddelelsen hedder det, at ”I en periode, hvor samarbejdsklimaet med ledelsen er på frysepunktet, og en moderne personalepolitik er ikke-eksisterende, kan man ikke fortænke piloterne i at se sig om efter en arbejdsgiver, der kan tilbyde ro i dagligdagen”. Dermed synes det fastslået, at klimaet mellem piloterne og SAS-ledelsen fortsat er ekstraordinært dårligt.

Piloterne skriver videre i deres pressemeddelelse, at de lægger vægt på, at Ryanair kan tilbyde ”klare og tydelige” vilkår. ”Det kan undre os, at SAS ikke tager situationen mere alvorligt, når man tydeligt kan se, at der kommer til at mangle piloter indenfor en kort årrække” fastslår de utilfredse SAS-piloter i pressemeddelelsen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.