Afgørende sommertest for SAS i dag

Der er sommerferie i Skandinavien og traditionelt en periode med godt salg på de fleste oversøiske ruter samt ferieruterne ud i Europa. Men nok så afgørende er trafiktallene for salg, inden ferieperioden begyndte, og de kommer for juni i år. I forvejen viste maj den rigtige trend. Den endelige status får vi med resultatet for første halvår midt i august, og det kan blive afgørende for, hvordan selskabet skal tegne fremtiden.I dag siger koncernchef Jørgen Lindegaard til Berlingske “at SAS flyver med, at trafikken til og fra USA topper i sommermånederne og flyene er fyldte”, men der er ikke tilsagn om flere oversøiske ruter, som både personalet og mange passagerer håber på.“Vi kan ikke leve af at tejne penge om sommeren, for vi flyver hver dag året rundt. Når vi er på plads med lønsomheden over hele året, ser vi på de nye muligheder til USA og Asien ,” fastslår koncernchefen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Dennis er på vej som orkan i Caribien

Tropisk storm, Cindy, har ramt Den Mexicanske Golf. New Orleans blev hårdt medtaget, mens en orkan, Dennis, er på vej ude i Caribien en måned eller to før normalt.