Afgørende sommertest for SAS i dag

Der er sommerferie i Skandinavien og traditionelt en periode med godt salg på de fleste oversøiske ruter samt ferieruterne ud i Europa. Men nok så afgørende er trafiktallene for salg, inden ferieperioden begyndte, og de kommer for juni i år. I forvejen viste maj den rigtige trend. Den endelige status får vi med resultatet for første halvår midt i august, og det kan blive afgørende for, hvordan selskabet skal tegne fremtiden.I dag siger koncernchef Jørgen Lindegaard til Berlingske “at SAS flyver med, at trafikken til og fra USA topper i sommermånederne og flyene er fyldte”, men der er ikke tilsagn om flere oversøiske ruter, som både personalet og mange passagerer håber på.“Vi kan ikke leve af at tejne penge om sommeren, for vi flyver hver dag året rundt. Når vi er på plads med lønsomheden over hele året, ser vi på de nye muligheder til USA og Asien ,” fastslår koncernchefen.

Skrevet af

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.