Bravo Tours hjælper konkursramte turister

Kunderne skal blot oplyse det bookingnummer, de har fået hos Joy Travel, så overfører Rejsegarantifonden det beløb, der allerede er indbetalt til Joy Travel oplyser direktør Peder Hornshøj.

Bravo Tours tilbyder de berørte turister rejser til blandt andet Kreta og Tunesien. Tunesien var et af Joy Travels populæreste destinationer. Her kan Bravo Tours dække begge rejsemål, Sousse og Djerba.

Mange af Bravo Tours’ rejsemål er de samme som Joy Travels. For at klare efterspørgslen forlænges perioden med ekstra fly til Kreta, hver mandag, og ekstra fly til Azorerne.

Derudover er der ledige pladser på afgange til blandt andet Mallorca, Rhodos, Malta og de populære feriebyer Alanya og Marmaris i Tyrkiet.

På hovedparten af Bravo Tours flere end 20 destinationer er der ledige pladser.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.